tjänst

Säljare

Om oss

HPSolartech är ett snabbväxande innovationsbolag i solenergibranschen. Vi designar, utvecklar, tillverkar, marknadsför och levererar nyckelfärdiga solenergisystem till framför allt företag. Vi ägs av Länsförsäkringar i Uppsala och av personalen.

Vår vision är att bli en av de ledande krafterna i omställningen till ett 100% förnybart energisystem.

Vår bransch är i kraftig tillväxt och kommer att så förbli i många år framöver.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att få arbeta med försäljning av kompletta solelanläggningar direkt mot slutkunder inom lantbruk-, företags- och fastighetssektorn. Du ansvarar för dina egna kunder från första kontakt till färdig installation. Vi jobbar med system under eget varumärke och använder moderna digitala säljhjälpmedel.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Uppsala, Katrineholm eller Borlänge.

I din roll ingår bland annat:

  • Ansvara för kunder från första kontakt till färdig installation
  • Göra kundbesök och prata med kunder i telefon
  • Hantera säljprocessen i digitala verktyg (vi använder Pipedrive)

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du drivas av att vara med i ett snabbt växande start-up-företag där din insats verkligen gör skillnad. Du är en naturligt högpresterande individ med stark initiativförmåga och högt ansvarstagande. Att du har ett genuint intresse för förnyelsebar energi och teknik tar vi för givet.

Vi tror även att du har/är:

  • Erfarenhet av försäljning mot någon av våra kundgrupper
  • B-Körkort
  • Pratar och skriver obehindrat på svenska
  • God datorvana
  • En lösningsorienterad lagspelare som kan ta egna initiativ

 

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Du kan förvänta dig en spännande, rolig och innovativ arbetsmiljö där alla strävar mot ett gemensamt mål. En god och hjärtlig gemenskap genomsyrar hela organisationen. Vi är ett starkt team av entreprenörer med kompetenser inom områden som solenergisystem, elbilsutveckling, batteriteknik, byggnadskonstruktion, mjuk- och hårdvaru-utveckling, marknadsföring och företagsutveckling. HPSolartech har en långsiktig strategi och investerar därför mycket i sina medarbetare.

Intresserad?

Ta nu chansen att vara med och forma morgondagens energisystem! Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@hpsolartech.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intresserad?

Ta nu chansen att vara med och forma morgondagens energisystem!

Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@hpsolartech.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!