Gårdsproducerad el från solen enkelt!

En intäkt du slipper jobba för

Att investera i en solcellsanläggning innebär att man minskar sin klimatpåverkan genom att producera hållbar el, och att man tjänar pengar samtidigt. Win-win!

Lantbruk gör av med mycket energi och därför blir en solcellsanläggning en extra bra investering. Solelen produceras förstås framför allt på sommaren och ju mer man gör av med själv, desto mer pengar tjänar man. Överskottet säljs tillbaka till elbolaget och det får man betalt för. Allt sker helt automatiskt.

Livslängden på en solcellsanläggning är lång eftersom de flesta komponenter är passiva. Solpanelerna räknar man med håller i mer än 30 år. Växelriktaren har kortare livslängd och vi räknar med att den behöver bytas ut efter ungefär 15 år. Att så många komponenter är passiva innebär också att underhållskostnaden blir minimal. När anläggningen är på plats är det bara att luta dig tillbaka och njuta av lägre elräkningar. Skönt va?!

Hur mycket pengar kan du tjäna på dina tak? Hör av dig till oss så kan vi berätta!

HPSolartech

Några nöjda lantbrukskunder

Vi har väldigt nöjda kunder! Här är några olika typer av lantbruk som vi har monterat solenergi på.

Så här enkelt är det

Ska vi räkna på din gård?

Om du skickar in uppgifterna här bredvid så kan vi räknas fram en budgetoffert på en solcellsanläggning för ditt hus. Det gör vi såklart både kostnadsfritt och förutsättningslöst. Det blir en möjlighet för dig att se dina specifika förutsättningar.

Tack!

Kontakta oss

Gustav

Gustav Alberius

Försäljningschef

018 - 59 18 00

Gustav.alberius@hpsolartech.se

Björn

Björn Modee

VD

018 - 59 18 00

bjorn.modee@hpsolartech.se