tjänst

Installationstekniker

Om oss

HPSolartech är ett snabbväxande innovationsbolag i solenergibranschen. Vi designar, utvecklar, tillverkar, marknadsför och levererar nyckelfärdiga solenergisystem till framför allt företag. Vi ägs av Länsförsäkringar i Uppsala och av personalen.

Vår vision är att bli en av de ledande krafterna i omställningen till ett 100% förnybart energisystem.

Vår bransch är i kraftig tillväxt och kommer att så förbli i många år framöver.

Arbetsuppgifter

Som installationselektriker kommer du att få arbeta med projektering, installation och slutsyn samt återkoppling till kunder av våra solenergianläggningar i Uppsala respektive Katrineholm med omnejd. Vi jobbar med moderna och smarta digitala system och kompletta installationer med egna produkter under eget varumärke.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Uppsala eller Katrineholm

I din roll ingår bland annat:

  • Ansvara för- och genomföra montage- och el-projektering
  • Utföra slutsyner, driftsättningar och kvalitetskontroller
  • Slutlig projektöverlämning till kund

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du drivas av att vara med i ett snabbt växande start-up-företag där din insats verkligen gör skillnad. Du är en naturligt högpresterande individ med stark initiativförmåga och högt ansvarstagande. Att du har ett genuint intresse för förnyelsebar energi och teknik tar vi för givet.

Vi tror även att du har/är:

  • Minst fem års erfarenhet som elektriker/serviceelektriker
  • ECY-certifikat
  • B-Körkort
  • Pratar och skriver obehindrat på svenska
  • Grundläggande kunskaper i Office-paketet
  • Noggrann, lösningsorienterad och kan ta egna initiativ

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Du kan förvänta dig en spännande, rolig och innovativ arbetsmiljö där alla strävar mot ett gemensamt mål. En god och hjärtlig gemenskap genomsyrar hela organisationen. Vi är ett starkt team av entreprenörer med kompetenser inom områden som solenergisystem, elbilsutveckling, batteriteknik, byggnadskonstruktion, mjuk- och hårdvaru-utveckling, marknadsföring och företagsutveckling. HPSolartech har en långsiktig strategi och investerar därför mycket i sina medarbetare.

Intresserad?

Ta nu chansen att vara med och forma morgondagens energisystem!

Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@hpsolartech.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!